beweegprogramma’s

Voor een optimaal herstel van je klachten heeft beweegexpert Fysio Frank beweegprogramma’s samengesteld. In een handige app krijg je oefeningen en informatie en kan je contact opnemen via de chat. Voor verlichting van je klachten zijn er eerste hulp programma’s van vier weken. Voor het opbouwen van conditie zijn er beweeg je beter programma’s.

beschikbare beweegprogramma’s

inhoud beweegprogramma’s

Oefeningen voor mobiliteit zorgen voor een directe verlichting van je klachten. Het duurt echter langer om je conditie en uithoudingsvermogen op te bouwen en te zorgen dat je beter in je vel zit en klachten in de toekomst minder hevig zijn. Hiervoor heeft Fysio Frank verschillende beweegprogramma’s samengesteld. 

handige app

In samenwerking met Physitrack geeft Fysio Frank de Beweegzorg Online App ontwikkeld. Hiermee heb je een duidelijk overzicht van het programma en je resultaten.

Eerste hulp bij klachten

De oefeningen bij de eerste hulp programma’s helpen je direct weer in beweging te komen. Zo nemen de stijfheid en pijn af. 

Beweeg je Beter

Verandering heeft tijd nodig. Met de Beweeg je Beter programma’s verbeter je in 12 weken je conditie en uithoudingsvermogen. Dit geeft blijvend resultaat.

meet je voortgang

In de app geef je na het volgen van de oefening aan hoe het is gegaan. Zo maak je je voortgang inzichtelijk. Zo voel je je niet alleen beter, maar kan je ook zien dat je vooruitgang boekt. 

extra informatie

Bij de oefeningen krijg je uitleg en tips. Hierdoor begrijp je waar de oefeningen op gericht zijn en welke systemen daarvoor worden gebruikt in je lichaam. Zo ga je meer denken in “ik kan” in plaats van “ik twijfel aan mijzelf”.

hulp via chat

Je kan in het beweegprogramma op elk gewenst moment een chat starten met een professional van Beweegzorg Online om vragen te stellen. 

Om de beweegprogramma’s te starten volg je de auto intake. Door het beantwoorden van een aantal vragen kom je er achter welke oplossing het meest geschikt is voor jouw klachten. 

beweegzorg online - app

oefeningen

Bij de meeste lichamelijke klachten is in beweging komen de beste oplossing. Op Beweegzorg Online vind je oefeningen die helpen je klachten op te lossen. Al deze oefeningen zijn uit te voeren vanuit huis.

buikademhaling - lage rugpijn oefening - beweegzorg online

ik wil minder klachten →

Een van de meest voorkomende symptomen bij lichamelijke klachten is stijfheid. Dit merk je vooral wanneer je een tijdje niet hebt bewogen. Oefeningen voor mobiliteit helpen bij het onstpannen van de spieren waardoor je directe verlichting van je klachten krijgt.  Bekijk oefeningen →

zijlig - zijzit - lage rugpijn oefening - beweegzorg online

ik wil meer kracht →

Door te trainen krijg je meer controle over je bewegingen. Je wordt sterker en hierdoor verbetert ook je conditie. Tevens heb je minder kans op zware klachten in de toekomst. Ook zul je merken dat bewegen steeds leuker wordt.  Bekijk oefeningen →

online begeleiding

Heb je vragen of heb je hulp nodig? Fysio Frank helpt je graag op weg. 

veelgestelde vragen

vind hier antwoord op de meest gestelde vragen

online fysiotherapie

Plan een online consult fysiotherapie in bij Fysio Frank 

chat met ons

stel je vragen via de chat

alles van beweegzorg online

Beweegzorg online helpt je om zelf je klachten op te lossen. Voor de meeste lichamelijke klachten is bewegen de beste oplossing. Hier vindt je uitleg en gratis oefeningen die je helpen om zelfstandig te bewegen naar een klachtenvrij en gezonder leven. Heb je vragen of heb je hulp nodig? Fysio Frank helpt je graag op weg.