lage rugpijn
beweegprogramma

lage rugkLACHTEN: beweegprogramma

Voor een optimaal herstel van je lage rugklachten heeft beweegexpert Fysio Frank het beweegprogramma onderrug samengesteld. In een handige app krijg je oefeningen en informatie en kan je contact opnemen via de chat. De beweegprogramma’s duren 12 weken met ongeveer drie oefensessies per week.

inhoud beweegprogramma

Oefeningen voor mobiliteit zorgen voor een directe verlichting van je klachten. Het duurt echter langer om je conditie en uithoudingsvermorgen op te bouwen en te zorgen dat je beter in je vel zit en klachten in de toekomst minder hevig zijn. Hiervoor heeft Fysio Frank het oefenprogramma lage rugpijn samengesteld. 

handige app

In samenwerking met Physitrack geeft Fysio Frank de Beweegzorg Online App ontwikkeld. Hiermee heb je een duidelijk overzicht van het programma en je resultaten.

meet je voortgang

In de app geef je na het volgen van de oefening aan hoe het is gegaan. Zo maak je je voortgang inzichtelijk. Zo voel je je niet alleen beter, maar kan je ook zien dat je vooruitgang boekt. 

12 weken programma

Verandering heeft tijd nodig. Met het beweegprogramma voor lage rugpijn verbeter je in 12 weken je conditie en uithoudingsvermogen. Dit geeft blijvend resultaat.

extra informatie

Bij de oefeningen krijg je uitleg en tips. Hierdoor begrijp je waar de oefeningen op gericht zijn en welke systemen daarvoor worden gebruikt in je lichaam. Zo ga je meer denken in “ik kan” in plaats van “ik twijfel aan mijzelf”.

3 oefensessies per week

Naast oefenen is het belangrijk tijd te nemen voor herstel. Met het beweegprogramma werk je aan een gezonder leefpatroon zonder je lijf te overbelasten. 

hulp via chat

Je kan in het beweegprogramma op elk gewenst moment een chat starten met een professional van Beweegzorg Online om vragen te stellen. 

Om je in te schrijven voor het beweegprogramma doorloop je de auto intake. 

beweegzorg online - app

online begeleiding

Heb je vragen of heb je hulp nodig? Fysio Frank helpt je graag op weg. 

veelgestelde vragen

vind hier antwoord op de meest gestelde vragen

online fysiotherapie

Plan een online consult fysiotherapie in bij Fysio Frank 

chat

stel je vragen via de chat 

meer beweegzorg online

Beweegzorg online helpt je om zelf je klachten op te lossen. Voor de meeste lichamelijke klachten is bewegen de beste oplossing. Hier vindt je gratis oefeningen, uitleg en beweegprogramma’s die je helpen om zelfstandig te bewegen naar een klachtenvrij en gezonder leven.